Badkamers en sanitair

Een mooie en functionele badkamer is tegenwoordig niet meer uit woningen weg te denken. Voor veel mensen is de badkamer niet langer alleen een ruimte die men gebruikt voor lichamelijke verzorging, maar ook een plek om te kunnen ontspannen.
De badkamer mag dan ook wat luxueuzer en comfortabeler zijn dan vroeger. Ligbaden, inloopdouches, stoomcabines, inbouwthermostaatkranen, badmeubelen tot zelfs ingebouwde badkamer tv’s, ze worden steeds vaker geplaatst in een badkamer om het comfort en gemak te vergroten. Daarnaast mag ook het (gasten)toilet steeds meer gezien worden.

Een moderne design badkamer of toch liever landelijk en traditioneel? Bij KH Installatietechniek is alles mogelijk om de gewenste badkamer voor u te realiseren. KH installatietechniek heeft ruime ervaring in het creëren van nieuwe en het renoveren van bestaande badkamers en toiletruimtes. Adviseren en het doornemen van mogelijkheden hoort erbij. Vaak gebeurt dit al tijdens de opname van de werkzaamheden. Tevens kunt u bij de onderstaande bedrijven rustig rondkijken en ideeën opdoen. Uiteraard zijn alle A-merken van sanitair en kranen als Villeroy & Boch, Sphinx, Duravit, Laufen, Hans Grohe, Dornbracht en vele andere te leveren met de bijbehorende service en garantievoorwaarden.

Showrooms vindt u bij: Arnold Lammering in Hengelo (ov).

Tevens kan de badkamer compleet met tegel-/metselwerk en plafondafwerking aangenomen worden. Wilt u meer informatie over ons werk? Neem gerust contact met ons via ons contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.